دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند

پاپ خواستار ایجاد گذرگاه انسانی در لیبی شد

رهبر کاتولیک‌های جهان در واکنش به تحولات اخیر در لیبی، از ایجاد یک گذرگاه انسانی برای کمک به پناهجویان حمایت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۱۶ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 07
کد خبر: ۱۵۶۰۳

به گزارش راهبرد معاصر ، «پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیک‌های جهان امروز یکشنبه خواستار ایجاد گذرگاهی در لیبی شد تا به این وسیله بتوان به پناهجویان کمک کرد.

بنابر گزارش شبکه خبری ال‌بی‌سی، سخنرانی پاپ در واکنش به بمباران یک مرکز پناهجویان که مرگ بیش از ۵۰ نفر را به دنبال داشت، صورت گرفت. طبق برآورد سازمان ملل، شمار کشته‌ها ۵۳ نفر اعلام شد که شش نفر از آنها کودک بودند. ضمن اینکه ۱۳۰ نفر هم زخمی شدند.

 

پاپ پس از دعا برای پناهجویان گفت: «گزارش‌هایی وجود دارد که نشان می دهد، برخی از پناهجویان و مهاجران را نیروهای نظامی جامعه در حین فرار هدف قرار داده‌اند. جهانی نمی‌تواند اجازه چنین اقدامات خطرناکی را بدهد.»

رهبر کاتولیک‌های جهان در مراسم دعای امروز، همچنین به قربانیان اخیر در افغانستان، مالی، بورکینافاسو و نیجر اشاره کرد.

 

به دنبال حمله هوایی روز سه‌شنبه، «فتحی باشاغا» وزیر کشور دولت وفاق ملی در مصاحبه با روزنامه «وال استریت ژورنال» گفت که بمب استفاده شده در این حمله عادی نبوده و این حمله توسط یک جنگنده اماراتی نوع «اف-۱۶» صورت گرفته است.

از حدود چهار ماه پیش که حملات نیروهای حفتر برای تصرف طرابلس پایتخت لیبی آغاز شده است، این نیروها با وجود حمایت‌های امارات، مصر و عربستان سعودی با مقاومت شدید نیروهای دولت وفاق ملی مواجه شده‌اند.

شورای امنیت همچنین در خصوص «وخامت اوضاع انسانی در لیبی ابراز نگرانی شدید کرد و از تمامی طرفین خواست اجازه دسترسی کامل را برای سازمانهای بشردوستانه فراهم آورند.» این نهاد سازمان ملل همچنین اعلام کرد که «درباره اوضاع مراکز بازداشت (اردوگاه پناهجویان) که در حیطه وظایف دولت لیبی است، بسیار نگران است.»

منبع : فارس

ارسال نظر